Amit csinálunk, fontos!!
Mi egy ápolókból álló csapat vagyunk, akik klinikákon és idősotthonokban dolgoznak Németország-szerte. Mindig intézményekben és soha nem magánlakásokban! Csapatként támogatjuk az ügyfeleinket munkaerőhiány esetén, ha például betegség, szülői szabadság vagy egyéb okok miatt helyettesítésre szorulnak.

Nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló munkakörülményekre, a magas szociális juttatásokra és a munkatársaink átlagon felüli fizetésére. Kiküldetéseink - a megállapodástól függően - elsősorban a lakóhelyéhez közeli területeken történnek. Külföldi ápolószemélyzet számára is tudunk ideiglenes szállást biztosítani. Céges gépkocsit igényelni - saját használatra is akár - szintén lehetséges.

További információkért hívja bizalommal a 08031 80 77 867-es telefonszámot.

Jelentkezz most!

Gyors és egyszerű!Express alkalmazás

  Az Ön személyes adatait kizárólag a jelentkezési folyamat részeként tároljuk, és legkésőbb a jelentkezéstől számított 6 hónapon belül töröljük azokat (kivéve, ha Ön az ellenkezőjéről rendelkezik).

  Hozzájárulok ahhoz, hogy a pályázati anyagomat két évig megőrizzék, és hogy a Heigenmoser Personalkompetenz e.K. ez idő alatt kapcsolatba léphessen velem számomra megfelelő állásajánlatok esetén. Tudomásul veszem, hogy hozzájárulásomat a jövőben bármikor, indoklás nélkül visszavonhatom.

  A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező.

  Örömmel hívjuk Önt!


   DélelőttDélután

   HétfőKeddSzerdaCsütörtökPéntek


   Jöjjön
   csapatunkba
   #heigenmosercare!


   Miért? ...mert itt egyszerűen jó!

   nagyon jó munkakörülmények
   vonzó fizetés
   magasabb bónuszok
   kiterjedt szociális juttatások
   személyes támogatás

   ÉS: Mert értékes alkalmazottként értékeljük Önt!


   Munkaerőpiac